Highslide JS
Ráckeve
Highslide JS
Ráckeve
Highslide JS
Ráckeve
Ráckeve
Ráckeve

.: 2011. október 1.

A 2012-es internetes szavazás indulása

.: 2012. július 1.

Kötelező felkészítőtábor a bejutott versenyzőknek (Ráckeve, Kék Duna Wellness)

.: 2012. július

Miss Princess Hungary döntő + wellness hétvége

.: 2012. október 1.

Miss Princess nemzetközi döntő, Prága, 54 ország

Hogyan nyerhetek?

Első lépés a regisztráció!

Regisztrálj weboldalunkon, tölts fel képet Önmagadról, majd gyere el irodánkba és töltsd ki a hivatalos jelentkezési lapot. (Előzetes időpontegyeztetés alapján)

1. kör: 10*3 (30) fő a szavazatok alapján

Weboldal

A szavazás menete: Minden hónapban 3 versenyzőt választunk ki, a szavazatok alapján, ők már biztos továbbjutók. A verseny minden hónapban újraindul, a pontszámok nullázódnak. A kiválsztott versenyzők (Miss Princess Hungary Finalist) elnyerik a jogot, arra, hogy részt vehet a 2012. Július 1-jén rendezendő Miss Princess Hungary 2012 Show-n, a nemzeti verseny döntőjén, melynek helyszíne a ráckevei Kékduna Exkluzív Wellness Hotel. Szavazókód igényelhetó a www.vilagszam.hu weboldalon. Minden kód 10 percig érvényes; egy versenyzőre egy szavazat adható le segítségével.
Szavazni lehet még a Fashion and Travel VIP magazinban megjelenő szavazólap segítségével. Egy szavazólap 100 pontot ér. A szavazólapokat a: Miss Princess Szervezőbizottság , 1027 Bp. Fő u 73 címre kell küldeni.
A szavazás állása NEM befolyásolja a döntő végeredményét, a végső döntést a szakmai zsűri hozza meg.

A felkészítőnap

Ráckeve

A bejutott versenyzőknek a verseny előtt kötelező részt venni a 4 napos felkészítőtáborban, amennyiben ettől elállnak, automatikusan a az adott hónapban utánok következő -egyébként be nem jutott- versenyző(k)re száll át a döntőben való részvétel joga.

A bejutott versenyző kötelességei

Kötelező a részvétel a felkészítőtáborban, amelynek díja 30 000.- Ft (harmincezer), ezt az összeget a bejutást követő 30 napon belül kell befizetni a szervezőbizottságnak, amennyiben ezt a versenyző elmúlasztja, automatikusan törlödik a részvételi joga és az utána következő -be nem jutott- versenyzőre száll át azonos feltételekkel. A díj tartalmazza a Budapesti városnézés költségét -a többi versenyzővel-, a szállítást Budapestről Ráckevére, a szállást péntekre és -igény esetén- szombatra is a Kék Duna Wellness Hotelben, a wellness szolgáltatásokat (jakuzzi, élmény medence, szauna, szolárium, fitnesz terem használata, stb.), svédasztalos (meleg) vacsora pénteken, svédasztalos reggeli szombaton, hidegélelem a verseny napjára, koreográfus általi felkészítést (járás- és mozgás technika a kifutón, versenykoreográfia- és testtartás gyakorlat).

A nemzeti döntő 2012

Ráckeve Kék Duna Wellness Hotel

A megjelenő versenyzők egy szenzációs (a televízió és a Radio Face által is közvetített) döntőgálán vehetnek részt, ahol eldől, hogy ki lesz a Miss Princess Hungary 2012, aki egyben elnyeri a jogot arra, hogy részt vehet a prága nemzetközi döntőn.

3. kör: A nemzeti döntő lefolyása

Ráckeve Kék Duna Wellness Hotel

A versenyzők 3 ízben vonulnak ki a zsűri elé(3 tour). Az első kör a bikinis felvonulás, a második a nyári ruha, míg a harmadik az estélyi. A zsűri a végén visszavonul és meghozza a döntését.A kiosztandó címek (címenként három helyezés):

Miss Princess Hungary 2011

Miss Bikini Princess 2011

Miss Talent Princess 2011

Miss Simpathy Princess 2011Talent Show

Ráckeve Kék Duna Wellness Hotel

A versenyzőknek kötelező elem a talent show, be kell mutatniuk egy egyedi produkciót 2 percben (tánc, zenés koreográfia, éneklés, tűznyelés, bármilyen más érdekes produkció...). Zenét kérjük névvel ellátott adathordozón hozni.

4. kör: A nemzetközi döntő

Miss Princess of The World 2012 döntő, Prága. Luxus körülmények, party-k, fantasztikus utazások, több tízezer eurós jutalomés több száz nyeremény vár rád, és 54 ország versenyzőjével mérheted össze bájaid és rátermettséged. A szállás a nemzetközi döntőn teljes ellátással illetve a repülőjegy automatikusan jár a magyar győztesnek.
A bejutott nemzeti nyertes elnyerte a jogot arra, hogy egy karitatív naptárfotózással egybekötött egyhetes latin-amerikai körútra utazzon el.

A nemzetközi döntőn a versenyzőknek a szépségük mellett rátermettségüket is bizonyítaniuk kell, többek között számítógép-kezelői ismeretek, egyéni előadókészség.

Jelentkezek!

Médiapartnereink:

.: 2011. október 1.

A Miss Princess of the World 2012 döntő - Gála
Top Hotel Praha & Congress Centre****

.: 2012. október 3.

A Miss Princess 2011 nemzeti nyertesei elutaznak egy karitatív naptárfotózással egybekötött álomútra.

kekduna