Tájékoztató a Miss Princess of the World 2012 szépségversenyről

Miss Princess of the World 2012

Idén ismét itt a lehetőség arra, hogy részese legyél egy fantasztikus és világhírű szépségversenynek. A magyarországi Miss Princess of The World hercegnő értékes nyereményekben részesül, többek között kiutazhat a csehországi Prágába, és egy fantasztikus hetet tölthet el teljes ellátással a Top Hotel Praha-ban a többi ország versenyzőjével. Igazi hercegnői kényeztetés vár itt rád...

Ki jelentkezhet a versenyre?

Minden Magyarországon élő 16-26 év közötti lány, aki még nem vett részt a prágai nemzetközi versenyen Magyarország és egyéb más ország delegáltjaként sem.

Jelentkezés írásban és online is kötelező

Az írásbeli jelentkezési lap letölthető INNEN.

Teendők: Nyomtasd ki a jelentkezési lapot és küldd vissza aláírva az alábbi postacímre: Miss Princess Hungary Szervezőbizottság, 1027 Budapest, Fő u 73. III/21. vagy elektronikusan (pl. szkennelve) az info@missprincesshungary.hu címre.

Milyen teendőid vannak?

1. Jelentkezz a versenyre, add meg az adataidat, amit a rendszer kér, majd tölts fel képet is magadról.
2. Ismerőseid lájkolhatnak a Miss Princess oldalon.A jelentkezők közül a 40 legtöbb lájkot kapott versenyző közül a szervezőbizottság választja ki a döntőbe kerülő 12 szerencsést.
3. Gyere el a versenyre.
4. Nyerd meg a versenyt :) .

A felkészítő tábor

Kötelező a részvétel a felkészítő táborban! Ezt a szándékot a regisztrációt követő 60 napon belül kell jelezni a szervező bizottságnak személyesen. Ennek módja, hogy a versenyző egy tájékoztató napunkra eljön és nyilatkoznia kell a részvételi szándékáról írásban is. A felkészítő tábor költségeit átvállalja a szervező. Erről részleteket az elérhetsőgeink valamelyikén kaphatsz.

A felkészítő táborba érkező versenyzők az alábbi programokban és szolgáltatásokban részesülnek:
Magyarországi és Budapesti városnézés -a többi versenyzővel-, szállítás Budapestről Ráckevére, szállás a négycsillagos Kék Duna Wellness Hotelben wellness szolgáltatásokkal (jakuzzi, élménymedence, szauna, szolárium, fitnesz terem használata, stb.), napi kétszeri étkezés, koreográfus általi felkészítés (járás- és mozgástechnika a kifutón, versenykoreográfia- és testtartás gyakorlat), videó- és fotócsomag a versenyről.

A tervezett program:

2012. július 3. kedd
Kaposmérő, Kassai-völgy. Kassai Lajos világbajnok lovasíjásszal egész napos programok, lovaglás, íjászat, ismerkedés a honfoglalás kori harcmodorral.

2012. július 4. szerda
Keszthely. Találkozás a város Polgármesterével, aki elkíséri a szépségkirálynőket végig a sétálóutcán a Festetics-kastélyba.
Hévíz, találkozás a város Polgármesterével. A polgármester úr kíséretében a Gyógyfürdő megtekintése.
Vacsora Hévízen a Rózsakert Étteremben.

2012. július 5. csütörtök
Budapest, városnéző túra.
Budai Vár megtekintése, Hősök tere, Vajdahunyad vára, Parlament, Bazilika, séta a Dunakorzón, Váci utca.
Vörösmarty tér Szamos Gourmet Ház. Csokoládé bemutató. A kiválasztott szerencsések részére részvétel a csokoládékészítésben, kóstolóval és ajándékkal!

2012. július 6. péntek
Budapest Citadella. Érkezés (Program: séta a Citadellán).
Miss Princess of the World Czech Republic and Hungary 2012 döntő (benne: Miss Talent verseny).

Hogyan kerülsz be a ráckevei döntőbe?

Az oldalra regisztráló versenyzőkre leadott lájkok alapján az első 40 versenyzőből a szervező bizottság választja ki az arra érdemeseket. Számít a lájkok száma!

A nemzeti döntő menete, címei

A versenyzők 3 ízben vonulnak ki a zsűri elé (3 tour). Az első kör a bikinis felvonulás, a második a nyári ruha, míg a harmadik az estélyi. A zsűri a végén visszavonul és meghozza a döntését. A kiosztandó címek (címenként három helyezés):

Miss Princess Hungary 2012

Miss Bikini Princess 2012

Miss Talent Princess 2012

Miss Simpathy Princess 2012

Talent show

A versenyzőknek kötelező elem a talent show, amelyen be kell mutatniuk egy egyedi produkciót max. 2 percben (tánc, zenés koreográfia, éneklés, tűznyelés, bármilyen más érdekes produkció...). Zenét -amennyiben szükséges- kérjük névvel ellátott adathordozón hozni.

Miss Simpathy 2012

Adatlapod mellett megtalálod a saját profilodhoz tartozó Facebook like gombot, a három legtöbb lájkot megszerző versenyző elnyeri a Miss Sympathy Princess címet. A cím kiosztása a versenyen történik meg, csak a versenyen résztvevő versenyzők lájkszámai számítanak. Csak online versenyzésre nincs mód.

Nemzetközi döntő

Miss Princess of The World 2012 döntő, Prága. Luxus körülmények, party-k, fantasztikus utazások, több tízezer eurós jutalom, és több száz nyeremény vár rád, és 54 ország versenyzőjével mérheted össze bájaid és rátermettséged. A szállás a nemzetközi döntőn teljes ellátással, illetve a repülőjegy is automatikusan jár a magyar győztesnek.

A nemzetközi döntőn a versenyzőknek a szépségük mellett rátermettségüket is bizonyítaniuk kell, többek között számítógép-kezelői ismeretek, egyéni előadókészség.

Elérhetősek

E-mail: info@missprincesshungary.hu

Cím: 1027 Budapest, Fő u. 73.

Telefon: 06-30-212-8000, 06-1-202-08-36.

Nem lehet kapcsolódni a MySQL kiszolgálóhoz!